Gymvereniging SWIFT - Assendelft

Ga naar de inhoudsopgave

Informatie

In het laatste clubblad van 2013 hebben we gemeld dat SWIFT over zou gaan naar een digitale informatieverstrekking.
Gelet op de huidige snelle informatiewereld is een nieuwsbrief per email ons inziens een goed alternatief.
Deze nieuwsbrief wordt onregelmatig (=als er iets te melden valt) verspreid naar alle ons bekende emailadressen van leden. Je kunt zelf aangeven of je de nieuwsbrief wilt ontvangen en zo ja, naar welk emailadres de nieuwsbrief dan gestuurd moet worden. Dat kun je hier doen.

Natuurlijk zijn wij ook ge´nteresseerd in verhalen of informatie van (ouders van) leden voor de nieuwsbrief,
dus als je iets voor de nieuwsbrief hebt, mail het naar
redactie@gymverenigingswift.nl .

Startpagina | Informatie | Agenda | Turnen | Andere lessen | Inschrijf- en machtigingsformulier | Contact | Sitemap